Wat leuk dat u interesse toont in onze website!

Tijdens onze eerste vakantie in 1992 is de liefde voor Hongarije en zijn inwoners ontstaan. Nu alweer 32 jaar en meerdere verbouwingen later, zijn de prachtige natuur, het mooie weer, de Hongaarse gastvrijheid, het heerlijke eten, en de lekkere wijnen de reden waarom wij steeds langer in Hongarije verblijven. Het landklimaat is erg aangenaam en niet te vergeten hier schijnt de zon echt véél vaker dan in Nederland!. Ideaal voor zonaanbidders.  De Plataanbomen aan het strand bieden schaduw voor als het u even te warm is geworden.

 

Géén lange file's om bij het strand te kunnen komen, maar slechts 10 minuten lopen van ons huis en u bent aan het Balatonmeer.

Gaat u liever met de auto naar het strand? u kunt er gratis parkeren.

 

Het is waar, "Hongarije is nog betaalbaar".

Wij hopen nog lang te kunnen genieten van "ons stekkie" in Balatonakali. Het is niet voor niets dat momenteel véél Nederlanders emigreren naar Hongarije onder andere vanwege de betaalbare huizen die te koop staan.

 

Kijkt u naar de foto's van ons huis welke wij in 2024 beschikbaar stellen voor de verhuur vanaf 1 mei tot eind oktober omdat wij u ook een fijne vakantie gunnen in Hongarije.

Geniet op zijn tijd van een lekker wijntje, biertje, of een glaasje limonade dan zeggen wij "Egészégedre" ofwel op uw gezondheid!

Ga onthaasten in Hongarije zodat u er in Nederland weer fris en fruitig tegenaan kan.

 

U bent van harte welkom in huis Bouwman in Balatonakali  Üdvözöljük Balatonakaliban,

Herzlich willkommen im Haus Bouwman in Balatonakali, Welcome to the Bouwman house in Balatonakali

 

Frans en Yvonne Bouwman