Commentaren: 6
 • #6

  Frans en Yvonne Bouwman (woensdag, 07 februari 2018 00:18)

  Bij een nieuwe website zoals deze www.hongarijevakantie.nl hoort een nieuw gastenboek. Uit ervaring weten wij dat mensen eerst kijken naar de reviews op een website alvorens zij een huis gaan reserveren. Het is voor ons ook altijd best spannend wat onze gasten schrijven in het gastenboek. Wij prijzen onszelf gelukkig met al die positieve reactie's uit de afgelopen jaren en stellen het zéér op prijs als onze nieuwe gasten in 2018 en de jaren die hopelijk nog volgen hun bevindingen van ons huis, het strand en Hongarije als vakantieland willen delen met ons. Wij plaatsen daarom opnieuw de laatste 5 reactie's van onze gasten in dit nieuwe gastenboek.

 • #5

  Familie Overweel 29 juli 2017 opnieuw geplaatst: 6 februari 2018 (dinsdag, 06 februari 2018 23:54)

  Lieve Frans en Yvonne,
  Om mee te beginnen top huis en plek!
  Toen we aankwamen zijn we vriendelijk ontvangen en rondgeleid door Lidy. We hebben deze vakantie weinig gedaan omdat het véél te warm was, elke dag gingen we op de fiets of lopend naar het Balatonmeer. Maandag 7-8-17 gingen we een dag naar Budapest. Het was leuk om daar rond te lopen en de treinreis was een hele ervaring! We hebben heerlijk genoten hier en ook van de omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marcel, Wendy, Kim en Maike Overweel

 • #4

  familie Dokter 22 augustus 2017 opnieuw geplaatst: 6 februari 2018 (dinsdag, 06 februari 2018 23:51)

  Hoi Frans en Yvonne,
  Wij kwamen hier aan op maandag 22 augustus 2016 met regen. De regen trok al snel weg en met het warme welkom van Lidy voelden wij ons al snel weer "thuis". Wij zijn even de tel kwijt, maar inmiddels alweer de zoveelste keer in 20 jaar!.Elke keer als we hier komen, is er wel weer iets veranderd aan het huis. Deze keer de veranda en douche. De veranda lekker ruim en de douche prachtig!. We hebben deze vakantie niet veel ondernomen vanwege temperaturen van 30 graden of meer. Maar heerlijk wat boeken uitgelezen op jullie mooie veranda. Een fijne rustige vakantie dus. Wel lekker uit eten geweest (vooral Laci Pince is echt een aanrader!. 's avonds wandelen langs het Balatonmeer en naar Tihany. Balatonakali is her en der mooi opgeknapt met name de nieuwe supermarkt naast het Fék restaurant is prachtig. Kortom, wij hebben hier weer genoten. Dank jullie wel voor de gastvrijheid! Lieve groetjes voor jullie en Lidy en wie weet...tot een volgende keer! Harm en Marion Dokter.

 • #3

  Fam Junte 10 augustus 2016 opnieuw geplaatst: 6 februari 2018 (dinsdag, 06 februari 2018 23:45)

  10 augustus 2016
  Vandaag is het helaas alweer onze laatste dag. De vakantie is echt voorbij gevlogen! We hebben 2 weken lang super mooi weer gehad rond de 30 graden. Daarom véél bij het Balatonmeer gelegen, lekker gezwommen en genoten van de warmte. Daarnaast ook véél plaatsen bezocht zoals Siófok, Tihany, Badascony. Ik vond het vooral bijzonder omdat onze kinderen er nu ook bij waren op de plek waar ik al van jongs af aan kom zelfs in hetzelfde huis!. Kortom we hebben erg genoten van jullie mooi verbouwde huis. De ontvangst was ook goed en we hopen in de toekomst nog zeker een keer terug te komen!. Groetjes van Arjan, Tamara, Anouk en Britt Junte.

 • #2

  fam Mondy/Nimmegeers 3 september 2015 opnieuw geplaatst 6 februari 2018 (dinsdag, 06 februari 2018 23:41)

  3 september 2015. Onze laatste avond van twee heerlijk deugddoende vakantieweken. Wij hebben hier mooie plaatsjes bezocht zowel met auto als met de fiets als te voet. Ons 2 keer laten overzetten (met de veerpont natuurlijk) en een daguitstap naar Boedapest met de trein gemaakt. Als toerist met de trein reizen is hier een hele belevenis...maar echt de moeite waard!. De eerste week was ideaal van temperatuur ca 25 graden, de tweede week was "heet" ca 35 graden! Bedankt voor het verblijf in jullie vakantiehuis waar echt niks ontbreekt en het 's avonds gezellig buiten zitten was. PS: wil ook de groetjes doen aan jullie contactpersoon Lidy en haar bedanken voor het warme onthaal en de gekoelde drankjes die ze had klaargezet! namens Dirk en Greet

 • #1

  fam Derksen 20 augustus 2015 opnieuw geplaatst: 6 februari 2017 (dinsdag, 06 februari 2018 23:37)

  20 augustus 2015. De vakantie zit erop, maar wat hebben we genoten! de 1e week hadden we prachtig weer we kwamen aan met 38 graden en zo is het de hele week gebleven. Lekker zwemmen in het meer dus, beetje spelen met de kano en het luchtbed. We hebben Balatonfüred bezocht (inclusief koffiehuis Karolina), zijn naar de grotten in Tapolca geweest, naar Tihany, naar activiteitenpark Bob in Balatonfüzfõ (daar kun je rodelen/ klimbos/ uitkijktoren/ klimmen). De 2e week werd het weer minder heet met 's avonds een regenbui. Maar het koelde daardoor in huis weer heerlijk af. Bedankt dat we van jullie huis gebruik mochten maken. Ronald, Barbara, Damian, Joëlle Derksen.