Het strand van Balatonakali

 

Balatonakali

Adembenemend mooi

Luieren aan het strand

Aangenaam landklimaat

Toeristische omgeving

Ons huis uw vakantie

Natuurlijk beter

 

 

Het grote en schone strand van Balatonakali is een ideale plek om te genieten van uw vakantie waar het u aan niets zal ontbreken en waar niemand zich hoeft te vervelen. Gratis WIFI ook aan het strand.

Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen die van zonneschermen zijn voorzien en er is een een speciaal aangelegd zandstrand waar de kleintjes zich heerlijk zullen vermaken. In het hoogseizoen is er een animatieteam voor kleinere kinderen die graag creatief bezig willen zijn. De sportievelingen kunnen zich uitleven op het voetbal en volleybalveld en waterpolo spelen in het Balatonmeer.

Ligstoelen, surfplanken, waterfietsen en kluisjes zijn te huur aan het strand. 

De inwendige mens hoeft ook niets te kort te komen aan het strand. O.a bij Fincsi Büfé, Akalifornia café en pizzeria, Akali The Bar, bij Cafat, kunt u voordelig lekker eten en drinken. Of gezellig een drankje nemen bij de Sunbar. Zelfs souvenirs en kleding zijn verkrijgbaar in de souvernir-shop aan het strand. Geniet de hele dag van de waterglijbaan een dagkaart is te koop aan de kassa van het strand, u krijgt dagelijks een andere kleur armbandje.


Kijk alvast naar het weer in Balatonakali